Ana Vezovišek

Ana Vezovišek

Finančni coach, specialistka za financiranje

V 20-tih letih delovanja na področju osebnih financ, se je v zadnjih letih še posebej specializirala na področju financiranja in osebnega proračuna. Magistrirala je na temo Vpliv finančne pismenosti na zadolženost posameznika v RS, s čimer je svoje znanje nadgradila in se v celoti posvetila iskanju optimalnih rešitev.

Je inštruktorica finančne pismenosti, finančni coach, predavateljica, podjetnica, pisateljica in avtorica knjig Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?, Anini finančni recepti – za vašo dobro finančno kondicijo ter so-avtorica tretje, ki je izšla pod okriljem Mladinske knjige, Adijo, finančni stres. V zadnjih letih jo lahko spremljamo prek številnih prispevkov (do danes jih je napisala več kot 400 ), komentarjev in intervjujev v medijih, pri izvajanju delavnic, seminarjev in predavanj o osebnih financah.

Je zagovornica življenja brez slabih dolgov, zato ljudem z individualnim pristopom pomaga poiskati pravi način ravnanja z denarjem, jim pokaže čim krajšo pot iz dolgov in jih opremi z znanjem, ki je potrebno za izgradnjo močnih finančnih temeljev.

Saša Einsiedler

Licencirana trenerka uspešnosti

Saše Einsiedler se mnogi spominjate z radia in televizije. Življenjske preizkušnje pa so jo privedle do iskanja odgovorov na vprašanja »Zakaj nekaterim ljudem uspeva in zakaj drugim ne. Kaj delajo tisti, ki so uspešni? Ali obstajajo principi razmišljanja in delovanja, ki prinašajo uspeh?« Odgovore je našla na izobraževanjih doma in v tujini in jih z veseljem deli s tistimi, ki od svojega življenja želijo več.

Danes je Saša Einsiedler licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica in mama 5 otrok.

Je avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler. Je poslovna ženska, svoje podjetje ima že dvajset let, piše redne kolumne za revijo Zarja/Jana ter kot strokovna sodelavka sodeluje z mnogimi portali, namenjenimi osebni in poslovni rasti.
Strategije za doseganje osebnega in poslovnega uspeha uspešno živi in ima otipljive rezultate, kajti »Uspeh je dosegljiv vsem!«, pravi.